fbpx

Introductie

In haar jeugd volgde Andrea een opleiding tot professioneel balletdanseres. Deze opleiding was tevens het startsein van een levenslange fascinatie mét en studie ván de beweging van het menselijk lichaam in alle aspecten. Van hardlopen tot yoga, van karate tot pilates. 
Na haar bevalling kwam ze tot de ontdekking dat pilates haar in staat stelde om haar lichaam weer in vorm te krijgen en oude blessures te verhelpen. Deze hernieuwde kennismaking met pilates zette haar er toe om zich volledig te wijden aan deze methodiek als pilates instructrice.

Andrea beschouwd het menselijk lichaam in staat om niet alleen een ‘boek’, maar een complete ‘bibliotheek’ aan bewegingsmethodes te kunnen bevatten. Met een scherp oog voor efficiënt bewegen en het vinden van de juiste balans streeft zij er naar om jou een gevoel van zelfstandigheid en nieuwsgierigheid mee te geven tijdens de oefeningen, alsmede het vinden van een diepere persoonlijke connectie met jouw lichaam. 

Om van daaruit te bewerkstelligen dat je het dagelijkse leven in gaat met zelfvertrouwen en vrij van fysieke belemmeringen, indachtig de pilates leer. 

Met het accent op bescheidenheid en heel veel plezier, in een groeps- of privé cursus, hoopt Andrea je na afloop met een glimlach op je gezicht naar buiten te zien gaan. Sterker, leniger en en klaar om de dag in te gaan.

Andrea is gecertificeerd voor het instrueren van de Polestar Pilates Mat en Polestar Pilates Comprehensie trainingen. Daarnaast is zij ook gecertificeerd Barre Concept trainer.