fbpx

REVIEWS

Wat onze klanten vinden van Bodyvita

 


MEER REVIEWS:

This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Joline Jolink
Als je een manier van trainen hebt gevonden die bij je past, in mijn geval Pilates, voel je je sterk en in evenwicht. Op de pilatesmat valt alles van me af, is het stil en rustig en goed. Ik ben dankbaar dat ik ruim 8 jaar geleden bij Gisela van Sunfit (weet je nog Margot) kennis maakte met Pilates en nog dankbaarder dat ik daarna lessen heb mogen volgen bij Tatjana Plotnikova, werkelijk mijn inspirator.
Caroline Hinnen
De beste Pilates studio met hele goeie Personal Trainers, ik vindt altijd heel fijn om daar te komen.
Bart
Ik ben in 2010 begonnen met het beoefenen van Pilates. Ik had ernstige lage rugklachten en door een kennis werd mij geadviseerd eens langs te gaan bij Tatjana. Ze was heel vriendelijk en ze gaf me meteen het gevoel dat ik in goede handen was.Tatjana is zeer empatisch en leek als het ware meteen te begrijpen waarom ik met deze klachten rond liep. Voornamelijk een verkeerde houding was het probleem die weer veroorzaakt werd door ophoping van spanning en stress in bepaalde gedeelten van mijn lichaam.Zeer voorzichtig en met veel beleid zijn we begonnen met trainen.Al snel volgden de resultaten en mijn houding werd stukje bij beetje beter. Door er jarenlang een verkeerde houding op na te houden kostte het aardig wat tijd om mijn lichaam weer in balans te krijgen.Maar Tatjana nam altijd de tijd, forceerde niets en leek haarfijn aan te voelen welke oefeningen wel en welke niet voor mij geschikt waren. Na inmiddels al weer 4 jaar pilates zijn mijn rugklachten grotendeels verdwenen en ben ik veel fitter dan ik ooit geweest ben.Ook is het heel prettig om na een drukke werkdag even alle opgebouwde spanning door middel van de pilatestraining te laten afvloeien.
Ingrid Kluvers
Wat is haar geheim? Hocus pocus pilates pas, ik wilde dat ik ook zo lekker afgetraind was. Pilates? Maar natuurlijk, dat ik daar niet eerder aan heb gedacht. Laatst vertelde een goede vriend hoeveel baat hij daarbij heeft en het is hem aan te zien. Op de sportschool waar ik roei en aerobics doe blijken ze ook een Pilatesstudio te hebben. Ik meld me meteen aan voor een instroomles waar ze niet moeilijk doen over een beginner. Ik zal die vriendin eens wat laten zien. Over een paar maanden ga ik vast weer met haar lunchen en dan zal zij haar ogen niet geloven. Dus sta ik op een vroege woensdagmorgen in mijn sportpakje klaar om de eerste Pilates beginselen bijgebracht te krijgen. ‘Wat gezellig, jij hier!’ hoor ik een bekende stem zeggen. Het is de vriendin van vroeger. ‘Maar ik dacht dat jij alleen een beetje fitness doet,’ stamel ik. ‘Ja zeker en twee keer per week een uurtje Pilates natuurlijk,’ antwoordt ze vrolijk, terwijl ze zelfbewust een matje uitrolt. Aan het eind van de les, waarin zij de benen zwierig heen en weer zwaait, zich moeiteloos oprolt als een bal en teasers energiek uitvoert, ben ik ...
Rozemarijn Alsche
Eindelijk de stap gezet en weer begonnen met Pilates bij Bodyvita. Wat een goede keuze! De studio is een fijne plek en ik vind het bijzonder dat door rustig en beheerst te trainen zo veel resultaat te behalen is.
Caitlin
Ik heb met veel plezier Pilates-lessen voor zwangeren gevolgd bij Body Vita. De lessen waren uitdagend en steeds toegespitst op mijn persoonlijke situatie. Er was ook ruimte voor veel individuele aandacht. De lessen werden gegeven in een prettige ruimte. Nieuw, rustig, schoon en mooi! Ik zou het iedereen aanraden!
Huub Stapel
De beste Pilates studio van het land waarvoor ik graag reclame maak
Ariane Schluter
Na jaren van sportscholen, yogaklasjes en blauwe maandagen rennen door het park, kwam ik via via bij Bodyvita terecht, de pilates studio in hartje Amsterdam van Tatjana Plotnikova. Ik had gehoord dat Pilates een goede bewegingsvorm is voor mensen die last hebben van hun rug. Dat is wat voor mij, dacht ik!Nu, na 3 maanden 2x per week trainen merk ik al een groot verschil. Ik ben sterker, leniger, heb meer energie, en bovenal: ik heb totaal geen rugklachten meer! Ik heb altijd een enorme hekel aan sporten gehad maar nu gaat het me moeiteloos af. Sterker nog, ik merk dat ik een lichte pilates-verslaving heb opgelopen. Het is ontzettend stimulerend als je al zo snel resultaat hebt. Je krijgt les in een klein groepje van hooguit vijf, op pilatesbanken met veren en zachte gewichten. Door de streps en veren kun je in principe alle oefeningen doen en zo licht of zo zwaar maken als je aankan. Tatjana of een van de andere docenten houdt heel goed in de gaten wat je precies doet, wat je niveau is en waar je aan moet werken. Als je net begint met Pilates is het handig een paar privé-lessen te volgen zodat je goed weet hoe je de pilatesbanken moet bedienen, maar dat leer je heel snel.!‘Na 10 ...
Annette Rijken
Sinds ik regelmatig een pilates workout heb zijn de rugklachten veel en veel minder geworden. Ook helpt pilates mij met een mooie, goede, sterke corps houding die me weer verder helpt met andere sporten.
Saskia van Vollenhoven
Super fijne plek, hele goede begeleiding en zeer ontspannen sfeer
Angela Flores
Tegen iedereen zeg ik ‘voorkomen is beter dan genezen’, wanneer ik over de Pilates studio van Tatjana vertel.Eind november begon ik vol ijver met de personal trainingen bij Emilie met het voornemen 1 kaart van 10 pt’s bij haar vol te maken en dan over te stappen naar de groep lessen. Mijn rechterarm functioneerde niet als gevolg van een borstoperatie. Toen ik in de gaten kreeg hoeveel baat mijn arm en lichaam had bij al deze kleine beweging-oefeningen, heb ik een tweede en nu een derde p.t.-kaart genomen terwijl ik ook een kaart voor de reguliere lessen heb gekocht. Het is zoals bij veel beroepen zoals kappers, slagers, tennissers en noem maar op: waarom zou je wachten totdat de knie- en rugpijnen beginnen? Pak jezelf aan en begin met deze lessen in een mooi en goed geutileerde studio onder begeleiding van vakkundige medewerksters. En als je lang genoeg je best doet dan kom je vanzelf in de toplessen van Tatjana terecht: een superster! Enkele zaken waarop u moet letten zijn: rechtop staan, schouderbladen naar achteren, navel (lees: buik) inhouden, schouders laten zaken: ruimte maken tussen schouders en hoofd, borstbeen naar voren: trotse houding!Ja, trotse houding! Word, ongeacht leeftijd en ...
Heleen
Ik sport al jaren vrij fanatiek; deed minimaal 3x per week aerobics en ontdekte pilates ruim 10 jaar geleden. De pilates machine bleek een fantastische workout te zijn.Tot iemand vertelde over die nieuwe studio Bodyvita in de Kerkstraat was ik tevreden. De les van Tatjana was echter een openbaring; zij heeft mijn inzicht in sport veranderd. Vroeger werkte ik vanuit kracht, nu leer ik te focussen op 1 spier en juist te ontspannen. Iedere les is anders waardoor er geen herhaling van oefeningen optreedt. Daarom hoop ik dit tot op hoge leeftijd (lees 90..minstens) te kunnen blijven doen en mét een hoogbejaarde Tatjana Plotnikova als instructeur!
Tony Postema
Best school ever! Met een zeer getalenteerde eigenaresse! Tatjana is geboren voor dit vak! Met liefde wordt gegeven met liefde ontvang ik!
Kaayk Dibets
Al meer dan een jaar heb ik pilates lessen van Connie bij Bodyvita. Was toen ik begon, 62 jaar en bang dat ik niet goed genoeg zou zijn, maar die angst bleek ongegrond. Het was wel goed de eerste maand private trainingen te volgen, omdat je dan beter begrijpt wat pilates precies inhoudt. Connie gelooft in je en stimuleert je en let goed op dat je je niet forceert. En gelukkig is er ook genoeg te lachen…Heb geleerd mijn grenzen te verleggen en niet op te geven, mijn conditie is dan ook enorm verbeterd. Verheug me elke keer weer op de lessen, begin zelfs behoorlijk verslaafd te raken! Bodyvita is een fantastische pilates studio, met aardige en deskundige trainers,er zijn veel mogelijkheden en er heerst een fijne sfeer. En door de kleinschaligheid is alles erop gericht jou zo goed mogelijk les te geven.