fbpx

REVIEWS

Wat onze klanten vinden van Bodyvita

 


MEER REVIEWS:

Elena

“Voelde me helemaal ‘opgeknapt’ na deze zondag ! Top instructeurs, mooie lokatie, lieve mensen!”

Elena

Ashkaine Hora Adema

“Zo een leuke dag!! Ook als je beginner bent een goede kickstart. En door genoeg pauze is het gemakkelijk vol te houden. Echt een dag om gelijkgestemden te ontmoeten en te leren van de masters.”
Ashkaine Hora Adema

Caitlin

“Ik heb met veel plezier Pilates-lessen voor zwangeren gevolgd bij Body Vita. De lessen waren uitdagend en steeds toegespitst op mijn persoonlijke situatie. Er was ook ruimte voor veel individuele aandacht. De lessen werden gegeven in een prettige ruimte. Nieuw, rustig, schoon en mooi! Ik zou het iedereen aanraden!”

Annette Rijken

“Sinds ik regelmatig een pilates workout heb zijn de rugklachten veel en veel minder geworden. Ook helpt pilates mij met een mooie, goede, sterke corps houding die me weer verder helpt met andere sporten.”

Bart

“Ik ben in 2010 begonnen met het beoefenen van Pilates. Ik had ernstige lage rugklachten en door een kennis werd mij geadviseerd eens langs te gaan bij Tatjana. Ze was heel vriendelijk en ze gaf me meteen het gevoel dat ik in goede handen was.Tatjana is zeer empatisch en leek als het ware meteen te begrijpen waarom ik met deze klachten rond liep. Voornamelijk een verkeerde houding was het probleem die weer veroorzaakt werd door ophoping van spanning en stress in bepaalde gedeelten van mijn lichaam.Zeer voorzichtig en met veel beleid zijn we begonnen met trainen.Al snel volgden de resultaten en mijn houding werd stukje bij beetje beter. Door er jarenlang een verkeerde houding op na te houden kostte het aardig wat tijd om mijn lichaam weer in balans te krijgen.Maar Tatjana nam altijd de tijd, forceerde niets en leek haarfijn aan te voelen welke oefeningen wel en welke niet voor mij geschikt waren. Na inmiddels al weer 4 jaar pilates zijn mijn rugklachten grotendeels verdwenen en ben ik veel fitter dan ik ooit geweest ben.Ook is het heel prettig om na een drukke werkdag even alle opgebouwde spanning door middel van de pilatestraining te laten afvloeien.”

Tony Postema

“Best school ever! Met een zeer getalenteerde eigenaresse! Tatjana is geboren voor dit vak! Met liefde wordt gegeven met liefde ontvang ik!”

Saskia van Vollenhoven

“Super fijne plek, hele goede begeleiding en zeer ontspannen sfeer.”

Rozemarijn Alsche

“Eindelijk de stap gezet en weer begonnen met Pilates bij Bodyvita. Wat een goede keuze! De studio is een fijne plek en ik vind het bijzonder dat door rustig en beheerst te trainen zo veel resultaat te behalen is.”

Kaayk Dibets

“Al meer dan een jaar heb ik pilates lessen van Connie bij Bodyvita. Was toen ik begon, 62 jaar en bang dat ik niet goed genoeg zou zijn, maar die angst bleek ongegrond. Het was wel goed de eerste maand private trainingen te volgen, omdat je dan beter begrijpt wat pilates precies inhoudt. Connie gelooft in je en stimuleert je en let goed op dat je je niet forceert. En gelukkig is er ook genoeg te lachen…Heb geleerd mijn grenzen te verleggen en niet op te geven, mijn conditie is dan ook enorm verbeterd. Verheug me elke keer weer op de lessen, begin zelfs behoorlijk verslaafd te raken! Bodyvita is een fantastische pilates studio, met aardige en deskundige trainers,er zijn veel mogelijkheden en er heerst een fijne sfeer. En door de kleinschaligheid is alles erop gericht jou zo goed mogelijk les te geven.”

Heleen

“Ik sport al jaren vrij fanatiek; deed minimaal 3x per week aerobics en ontdekte pilates ruim 10 jaar geleden. De pilates machine bleek een fantastische workout te zijn.Tot iemand vertelde over die nieuwe studio Bodyvita in de Kerkstraat was ik tevreden. De les van Tatjana was echter een openbaring; zij heeft mijn inzicht in sport veranderd. Vroeger werkte ik vanuit kracht, nu leer ik te focussen op 1 spier en juist te ontspannen. Iedere les is anders waardoor er geen herhaling van oefeningen optreedt. Daarom hoop ik dit tot op hoge leeftijd (lees 90..minstens) te kunnen blijven doen en mét een hoogbejaarde Tatjana Plotnikova als instructeur!”