fbpx
Pilates lessen in Amsterdam centrum

Pilates In Groepsverband

Pilates In Groepsverband

Bodyvita biedt Pilates groepslessen in onze studio’s, voor alle niveaus: van beginner tot gevorderd. Tijdens de Pilates groepslessen doen er 4-7 personen aan een les mee zodat we ten alle tijden de persoonlijke begeleiding en aandacht kunnen bieden die zo belangrijk is in onze studio´s.

Pilates voor beginners
Bij een eerste kennismaking met Pilates is het introductieprogramma verplicht om daarna mee te kunnen doen met de beginnerslessen. Pilates gaat uit van basisprincipes en -technieken. Het introductieprogramma van Bodyvita biedt een toegankelijke kennismaking met deze basisprincipes, zoals de juiste ademhaling, lichaamshouding en het centreren van je evenwicht. Nadat je deze introductie achter de rug hebt, raden wij je aan bij verschillende trainers beginnerslessen te volgen. Zo merk je zelf het beste bij welke trainer (en groep) je je het prettigst voelt.

Pilates voor geoefenden
Wanneer je de basisvaardigheden onder de knie heeft (van onze beginnerscursus of eerdere ervaringen), is het tijd voor de volgende stap. De oefeningen op dit niveau zijn complexer en het les- en leertempo ligt hoger, met als doel het verleggen van grenzen.

Pilates voor gevorderden
Pilates voor gevorderden vereist een zeer hoge ontwikkeling van lichamelijk bewustzijn en kennis van de eigen (innerlijke) kracht. Het is niet voor iedereen weggelegd dit niveau te bereiken. Zodra je eraan toe bent, volgt dat besef echter vaak vanzelf.

Pilates Partners
Pilates Partners is bedoeld voor een ‘gesloten’ eigen groep van personen (minimaal 4, maximaal 7) die graag met elkaar willen trainen. Denk aan collega’s, familie, of vriend(inn)engroepjes. Met Pilates Partners train je op een vaste tijd op een vaste dag met jouw vaste groep. Mail naar Tatjana voor aanvullende info: info@bodyvita.nl

Nieuwe Fundamental Pilates 

Onze gloednieuwe Fundamentals-les is perfect voor beginners, waarbij de noodzaak van persoonlijke training wordt omzeild voordat je deelneemt aan groepslessen. We behandelen de basisprincipes van Pilates en zorgen ervoor dat u zich veilig en zelfverzekerd voelt bij het gebruik van de reformer, zodat u meteen kunt deelnemen aan onze lessen op alle niveaus.