fbpx
Pilates lessen in Amsterdam centrum

Online Pilates lessen bij Bodyvita

Hieronder vindt u de uitleg van alle verschillende lesvormen. U kunt online pilates lessen boeken via ons lesrooster.
De prijzen van de lessen vindt u hier.
Tijdens onze online pilates lessen gebruiken we two-way video, wat betekent dat we jou ook tijdens de les kunnen zien en we kunnen zien en corrigeren hoe je de oefeningen en bewegingen uitvoert. Onze virtuele lessen hebben zeker ook de persoonlijke begeleiding en coaching die je van het Bodyvita-team gewend bent!

Full body workout

Wil je je hartslag verhogen maar kan je niet springen (geen blije buren, ruimtegebrek of gewoon door een oude blessure)? Dan is deze work-out iets voor jou!
In deze snellere tempoklas zullen we al onze grote spiergroepen trainen, inclusief onze core, bilspieren, benen, enkels en armen. Je hartslag zal zonder twijfel om hoog gaan! Je balans zal ook worden uitgedaagd, een deel van onze training werken we staand en daarnaast werken we aan een lastigere combinatie van vloer tot opstaan. Zoals altijd zullen er persoonlijke adviezen worden gegeven om je vooruit te helpen.
In deze les wordt regelmatig een handgewicht gebruikt (tussen 1 en 2 kg is het beste).
Wat je nodig hebt: mat, handgewichten (1, 1,5 of 2 kg, afhankelijk van de intensiteit waarmee je wilt werken)

Classic Mat Class

De les geeft je inzicht in de oorsprong van de meest authentieke vorm van pilates, die aan het begin van de vorige eeuw door Joseph Pilates werd bedoeld. Bij deze originele methode is er een opeenvolging van werkzaamheden, ontworpen om het lichaam door een volledige reeks bewegingen te begeleiden in alle richtingen. Het is een vloeiende, dynamische, gecontroleerde trainingsvorm, een continue stroom.
Ik begeleid je door deze klassieke reeks, geïntegreerd met de kennis van de hedendaagse pilates-methode, die biomechanica en het moderne begrip van het lichaam omvat om de bewegingen veiliger en functioneler te maken.
Deze les wordt in het Nederlands gegeven
Wat je nodig hebt: een mat