fbpx

BODYVITA® PRESENTS: PILATES MASTER CLASSES 

PILATES MASTERCLASSES: MAT & PROPS MOTIVATIE & INSPIRATIE DAG

ZONDAG 5 JUNI 2022

5 MASTERCLASSES VAN HET BODYVITA TEAM

ZET DE DATUM VAST EN NEEM JE VRIENDEN MEE

bij “Chassé Dance Studio” in Amsterdam

‘’Ik ben nog aan het leren’’ – Michelangelo, 87 jaar oud

Bodyvita host met trost Mat Pilates Masterclasses met Tatjana Plotnikova, Devon Ress en Turid Dramé. De lessen zijn geschikt voor zowel Pilates-docenten als Pilaters-liefhebbers die graag hun Pilates-repertoire willen verdiepen en diversifiëren. In slechts één dag beloven we dat je veel inspiratie, kennis en oefentijd zult krijgen, zodat je vertrekt met het vertrouwen om de apparatuur op nieuwe manieren te gebruiken.

9:30-10:30
 
Smart Shoulders
 
 
Theraband
 

In deze masterclass leer je hoe je met behulp van een Theraband bewustzijn kunt creëren over de biomechanica en beweging van de schouder. Turid zal je helpen begrijpen hoe de Theraband kan worden gebruikt als hulpmiddel om veelvoorkomende schouderblessures en een slechte houding te voorkomen en te herstellen.

10:45-11:45

Pilates Building Blocks

Devon Ress

Block

In deze masterclass laat Devon zien hoeveel mogelijkheden er zijn met minimale apparatuur. Met slechts een mat en een blok beleef je een leuke en uitdagende workout die gericht is op het verbeteren van de volledige lichaamsstabiliteit, balans en kracht, evenals het mobiliseren en organiseren van de schoudergordel.

12:00-13:00

Familiar tools in unfamiliar ways 

Tatjana Plotnikova  

Kleine ball, foamroller en block 

​In this masterclass you will use your Pilates ball, block and foamroller in new ways. Tatjana will share how she employs props to entice her students to gain more interest in Pilates and inspire you to add new creative variations to your lessons. Some of the topics covered will be balance, core stability and decompression of the spine. You will also learn to use the ball and roller in combination to create deep, relaxing stretches for fascia and muscles.

14:00-15:00

Functional Pilates

Devon Ress

Theraband

In deze masterclass zal Devon je inspireren om matlessen te creëren die je klanten voorbereiden op het dagelijks leven. Door functionele, enkelzijdige en onverwachte bewegingen in uw Pilates-sessies te integreren, wordt het lichaam beter voorbereid op dagelijkse eisen als buigen, draaien, tillen, laden, duwen, trekken en hurken. Verwacht in deze les minder tijd op je rug door te brengen, en meer tijd te knielen, staan ​​en te experimenteren.

15:15-16:15 Foamroller

Balance and Massage

Turid Dramé

Foamroller

In deze masterclass tilt Turid het gebruik van de Foamroller naar een hoger niveau en laat ze zien hoe je de roller zowel kunt gebruiken voor het maken van uitdagende oefenlessen als om ontspanning en rust te geven aan lichaam en geest. De klas gaat uitgebreid in op het maken van progressies en aanpassingen om ervoor te zorgen dat je de foamroller voor alle studenten kunt gebruiken, ongeacht hun ervaringsniveau.

 Prijzen  :

  • Full day – alle masterclasses: €130.00 (excl. Credit card kosten)
  • Full day – alle masterclasses incl props package €199.00 (excl. Credit card kosten)
  • The props package: blok, foamroller, pilates bal en theraband (1.5m) retail waarde €150.00
  • Reserveer via email admin@bodyvita.nl
  • Om via bankoverschrijving te betalen en een factuur te ontvangen, email ons op admin@bodyvita.nl 

 SIGN UP