Onze pilates trainers

De personal pilates trainers van Bodyvita in Amsterdam zijn enthousiaste professionals. We zijn gespecialiseerd in leefstijlbegeleiding en gezondheidsmanagement.

Tatjana Plotnikova

Pilates Senior Master Trainer / Educator / Presenter Body & Mind Programme / Oprichter BODYVITA ®

Tatjana Plotnikova - Trainer - Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Tatjana Plotnikova

Tatjana heeft zeer ruime ervaring in de topsport. Niet alleen persoonlijk als nationaal kunstzwemmer, maar ook als trainer/begeleider van professionals. Ze ontwikkelde zelf haar trainingsprogramma waarin ze verschillende Pilates-methodes op eigen wijze bijeenbrengt. Door de hoofdelementen van Polestar Pilates, Ground Control Pilates en de Franklinn-methode te combineren, stimuleert ze met haar trainingen tot optimale prestaties. lees meer:

Devon Ress

 

Pilates Senior Master Trainer / Model Trainer / Polestar pilates Mentor / Presenter 

 

Devon Ress - Trainer - Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Devon is geboren in Canada en sinds 1989 woonachtig in Amsterdam, heeft van zijn twee passies zijn werk gemaakt. Tijdens zijn kunst- / grafische opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie ruim 17 jaar geleden, is hij begonnen aan zijn studie voor sportinstructeur. Sindsdien is hij in Amsterdam bij vele sportscholen werkzaam als docent, trainer, coordinator, mentor en presenter. Door mensen in groepsverband of één op één te trainen hoopt hij hen te motiveren het beste uit hun lichaam en geest te halen. Door plezier in het sporten, hoopt hij dat zijn klanten een sterk, gezond en fit lichaam krijgen. In 2015 is Devon begonnen als mentor voor de studio opleiding van Polestar International in Amsterdam.

lees meer :

 

Andrea Derkse

 Pilates Senior Master Trainer / Polestar pilates Mentor

 

Andrea Derkse - Trainer - Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Opgeleid als leerkracht basisonderwijs en personal trainer, is zowel werkzaam binnen het Montessorionderwijs als de sportwereld. Haar scherpe observatievermogen maakt dat ze goed ziet wat iemand nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Ze hoopt met haar enthousiasme mensen te motiveren om beweging een onderdeel van hun dagelijks leven te maken.

lees meer :

Monique Wetzels

Pilates Senior Master Trainer

 

Monique Wetzels - Trainer Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Is naar Amsterdam gekomen om bewegingswetenschappen en ergonomie te studeren aan de Vrije Universiteit. Daarna heeft zij fysiotherapie en bedrijfsfysiotherapie gestudeerd en is jaren werkzaam geweest in een particuliere praktijk voor fysiotherapie en voor een re-integratiedienst. Door het beoefenen van diverse dansstijlen en het trainen in een sportschool ontstond de wens om ook zelf les te geven. Na het behalen van een trainerslicentie bij de Nederlandse Bodybuilding Federatie is zij les gaan geven op sportscholen. Ook nu geeft ze nog bodyshape, spinning en steples. Zij is betrokken geweest bij de Aerobics Academie voor Lichamelijke Opvoeding en de nascholing bedrijfsfitness voor studenten van de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Voor de Vereniging van Diëtisten heeft ze lezingen verzorgd over het belang van fysieke activiteit in relatie tot diverse diëten. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest voor de dansopleidingen van de Theaterschool als docent anatomie en blessurepreventie is Pilates training op haar pad gekomen en nu geeft ze al weer jaren les in diverse studio’s. Met veel plezier kijkt zij terug op de training op locatie van acrobaten, zangers en musici van Cirque du Soleil tijdens hun verblijf in Amsterdam met de voorstellingen Totem en Corteo.

Madeliene Van Rossum

Pilates Trainer 
Madeliene Van Rossum - Trainers  Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Als meisje van vier kreeg Madeleine haar eerste balletlessen. De liefde voor bewegen was geboren. Zij volgde de balletlessen aan de Delftse Muziek- en Balletschool en danste in de jaarlijkse balletvoorstellingen. Na haar professionele ballet opleiding aan het Brabants Conservatorium en het Rotterdams Conservatorium behaalde zij haar diploma voor balletdocent. Na het werken bij Het Internationaal Danstheater als danseres, koos zij, om vijf jaar lang  als stewardess de wereld rond te vliegen. Vervolgens opende zij haar eigen balletschool The Dance Corner en gaf daar les aan peuters tot volwassenen, met wie ze elk jaar een eindejaar voorstelling organiseerde. In haar vrije uren  begeleide en ondersteunde zij de selectie kunstrijders van de KNSB.
Vijf en twintig jaar lang gaf zij met veel plezier balletlessen en leiding aan haar school. Door omstandigheden komt zij  in contact met Pilates en wordt geraakt door de methode van Joseph Pilates. Het brengt haar terug naar haar passie: werken met het bewegingsapparaat , het lichaam.
Na het behalen van het certificaat voor Pilates mat docent gaat Madeleine weer lesgeven. Op dit moment is zij verbonden aan verschillende Pilates studio’s  en sportscholen in Amsterdam en geeft daarnaast haar eigen Pilates mat lessen. Door het volgen van de Polestar Pilates Comprehensive Education, kan zij nu ook cliënten begeleiden op de apparaten zoals, de Reformer, de Caddilac e.a. Dit geeft zoveel meer mogelijkheden om het lichaam in de juiste richting te sturen.
Haar doel is om op een efficiënte, simpele, maar effectieve manier de cliënt de juiste begeleiding te geven, zodat deze (weer) plezier krijgt in bewegen en vertrouwt in het goed functioneren van het eigen lichaam.

lees meer :

Stefania Petroula

Pilates Master Trainer 
Stefania Petroula - Trainer Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Stefania vertrok in 2013 naar Amsterdam om haar horizon te verbreden en kennis uit te breiden – met een achtergrond in dans en chemische engineering. Ze studeerde in Griekenland aan de professionele dans school “Niki Kontaxaki-Bakali” en behaalde haar master in chemische engineering aan de Nationale Technische Universiteit Athene. Vanaf haar negentiende gaf ze naast haar studies ballet en hedendaagse dansles aan kinderen en volwassenen.Eenmaal geland in Amsterdam kwam Stefania in aanraking met de Pilates Methode. Na zelf de voordelen van Pilates te hebben ervaren besloot ze om Polestar Pilates te volgen en is ze nu een gecertificeerd Polestar Pilates trainer in Mat en studio educatie.Verbeelding, plezier en coördinatie zijn de highlights van haar lessen. Stefania blijft haarzelf, en daarmee haar lessen, uitdagen en onderwijzen in verschillende disciplines en somatische- en manuele praktijken. Haar toewijding is ook terug te zien in haar freelance praktijk als professioneel danser in de kunsten.‘Samen creëren we een uur mindful bewegen met oefeningen waarbij lichaam en geest in balans leiden tot een betere houding en meer kracht’ Stefania geeft dans les sinds 2007 en pilates sinds 2014 in verschillende studio’s en gyms van Athene tot Amsterdam.

lees meer:

 Marina Bilterijst

Pilates Master Trainer 
 
Stefania Petroula - Trainer Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Met haar achtergrond als moderne danseres heeft Marina een diepe kennis van het menselijk lichaam en een scherp oog voor correcte uitvoering van bewegingen. Marina komt oorspronkelijk uit Nederland en heeft een aantal jaren in New York gewoond; waar zij in 2013 haar Pilates Mat heeft behaald bij Teri Steele. Ze volgde daarna de Polestar Pilates comprehensive op alle apparatuur in Amsterdam. In haar lessen is ze enthousiast om haar liefde en waardering voor beweging over te brengen.Door te concentreren op de Pilates-principes, is het doel tijdens de les om je langer, lichter en sterker te laten voelen en daardoor meer energie te krijgen. Marina helpt mensen graag een beter begrip van hun eigen lichaam te krijgen, verlichting te vinden in spieren en gewrichten en hun houding in het dagelijks leven te verbeteren.

 

Turid Drame – Bazuin

Pilates Master Trainer / Polestar Mat Mentor
 
 
Stefania Petroula - Trainer Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Turid’s lessen zijn bekend om met plezier je lichaam soepel en sterk te maken. Met een soepele ruggenwervel en verlengde spieren, een mooie houding, goede ademhaling en een krachtige ‘core’ sta je anders in je leven en daaraan werkt Turid graag met je. Turid heeft de Polestar Education opleiding in 2014 voltooid en is inmiddels mentor van de Mat opleiding van Polestar. Lesgeven met de ingenieuze Pilates apparaten als de reformer, barrel, chair, spine corrector en de cadillac vindt Turid het meest fantastisch, omdat je dan met precisie kunt werken.

  lees meer:

 

Violeta Gago

Pilates Master Trainer 
 
 
Stefania Petroula - Trainer Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Ze is een Pilates trainer en danser. Ze begon met Pilates in 2009 om te genezen van een vervelende blessure. Ze voelde hoe efficiënt de Pilates methode was en besloot een professionele carrière te starten als Pilates trainer.
Na vele optredens en lessen Pilates in Madrid, verhuisde ze in 2016 naar Amsterdam om les te gaan geven op verschillende locaties. Violeta is een enthousiaste en energieke trainer en houdt ervan om nieuwe mensen te ontmoeten.

lees meer:

 

Özlem Köşeli

Pilates Master Trainer 
 
 
Stefania Petroula - Trainer Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Özlem studeerde economie in Turkije en verhuisde in 2012 naar Nederland voor een bankjob. Kort na haar verhuizing naar Nederland is ze begonnen met pilateslessen. Ze is verliefd geworden op de methode en heeft de Polestar-mat educatie in 2014 en studio educatie in 2015 en lesgeven sindsdien beëindigd. Ze gelooft dat bewuste beweging mensen sterk maakt, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Het zorgt voor bewustzijn, verbetert de balans en helpt ons de controle terug te krijgen. Ze wil mensen graag helpen opnieuw contact te maken met hun lichaam, ze te helpen ontdekken wat ze kunnen en hoe ze het kunnen toepassen in hun dagelijks leven. Naast haar certificeringen heeft ze workshops afgerond die zich richten op pilates voor blessures, scoliose, pre / postnatale zwangerschap.

 

Maria Angelakopoulou

Pilates Master Trainer 
 
 
Stefania Petroula - Trainer Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Maria is zowel docent Pilates als basisschoolleeikracht en lesgeven zit haar dus in het bloed. Haar “mojo” is om onderwijs aan te passen aan de persoonlijke behoeften en wensen van ieder individu. Maria is geschoold in alle apparaten en heeft haar opleiding genoten bij Polestar Pilates in Amsterdam.Haar focus ligt op efficient bewegen en zo helpt Maria je om kracht te vinden in je centre om lengte te creeren zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke houding. In haar lessen zul je werken aan het vindern van verbindingen tussen het lichaam en fuctionele bewegingen. Zij concentreert zich op het creeren van lengte in de ruggengraat, zodat je controleerd en gemakkelijk kunt bewegen.

lees meer:

 

Marianne Czene

Pilates Master Trainer 
 
 
Stefania Petroula - Trainer Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Haar lessen hebben een bepaalde zachtheid maar dat neemt niet weg dat ze precies weet hoe ze je met flow en dynamiek hard aan het werk zet. Een gezonde levensstijl heeft Marianna altijd erg belangrijk gevonden. Daarom heeft zij zich naast haar opleiding pedagogiek aan de universiteit tegelijkertijd ontwikkeld tot groepslesinstructeur van diverse lessen (mat pilates, reformer pilates, yin yoga, step aerobics master, aerobics, bodyshape). Tijdens dit werk ontdekte zij haar passie en liefde voor pilates. De intelligentie van deze bewegingsvorm boeit en inspireert haar. Met veel enthousiasme motiveert en stimuleert Marianna anderen om hun persoonlijke doelen te halen.

WhatsApp chat